Pentru a demonstra ca tuburile vidate sunt rezistente si pentru a arata cat sunt de rezistente, personalul unei firme a urcat pe o cutie in care erau zece asemenea tuburi.

Dupa ce au fost expuse presiunii, tuburile au fost scoase din cutie, pentru a putea vedea in ce stare sunt. Dupa desfacerea cutiei s-a constatat ca tuburile sunt absolut intacte si nu prezinta nici un fel de problema.

Greutatea la care au fost supuse tuburile din cutie a fost mai mare de 150 de kg. Cam aceasta este greutatea la care ar rezista un alt tip de panou.

Acest test poate sugera printre altele si faptul ca tuburile au fost impachetate profesional. Si, bineinteles, rezistenta sticlei la posibililele greutati la care ar putea fi supusa.

Cu douzeci de tuburi vidate putem incalzi zilnic 200L de apa de la temperatura de 14 putand chiar ajunge la 50 de grade. Asadar, este o investitie rentabila si o investitie pe care ar putea-o face orice doritor.

Aceste tuburi pot fi folosite numai pentru prepararea de apa calda menajera. Intr-adevar, pot fi folosite si ca aport la incalzire, dar intr-un sistem de panouri mai mare. Acest panou solar ar putea fi folosit pentru nevoile unei familii de 3-4 persoane.

Utilizand aceste panouri solare economisiti bani si protejati mediul inconjurator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here