Care sunt beneficiile incalzirii apei prin intermediul panourilor solare?

0
204
Incalzeste apa menajera prin panouri solare.
Boilere pentru incalzirea apei menajere.

1. Ai apa calda pe toata durata anului

In timpul verii este evident. E soare afara – ai apa calda. Panourile solare functioneaza atata timp cat este cald afara. Totusi, functioneaza si in timpul iernii. Singura diferenta este ca trebuie folosita si o centrala termica sau o rezistenta electrica pentru a suplimenta. Cel mai important este, oricum, faptul ca incalzirea casei prin intermediul energiei solare este realizabil.

2. Reducerea poluarii

Poate ca simplul fapt ca doar tu ti-ai montat panouri solare nu face o diferenta atat de mare din punct de vedere al poluarii. Gradul de poluare al mediului inconjurator nu se va reduce semnificativ. Insa, priveste din alt punct de vedere: Gradul de poluare din jurul casei tale se va reduce. Chiar daca suna egoist, este un amanunt important si trebuie mentionat.

3. Factura de incalzire se va reduce

Acesta este un amanunt care dred ca va interesa pe cei mai multi dintre voi. Ganditi-va doar, lumina soarelui este gratis – energia produsa de soare este gratis. Asa ca, dupa ce achitati cheltuielile cu panourile solare, cheltuielile voastre cu facturile de incalzire se vor reduce substantial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here